Babina e lindjës së djalit (qesharake 😁) | Hoxhë Sadullah Bajrami

LAJME

Babina e lindjës së djalit (qesharake 😁) | Hoxhë Sadullah Bajrami
Ky është kanali zyrtar dhe personal i hoxhës Sadullah Bajrami.

Video e plotë:

Dukuritë e udhëzimit të rrejshëm (pjesa-1) – Sadullah Bajrami
https://www.youtube.com/watch?v=lrII7…