Dhjetë shkaqet që të ruajnë nga prekja e msyshit, janë:

Leximi i dhikrit të mëngjesit dhe mbrëmjes.Leximi i një pjese nga Kur’ani çdo ditë.Moskrenimi me mirësitë, bukuritë dhe pasuritë. Sidomos para atyre që shquhen pêr marrjen mësysh. Dhënia lëmoshë(sadaka).Veprimi i ndonjë vepre të mirë. Lutjet e shumta drejtuar Allahut pêr bereqet e begati saherë qê vjen ndonjê mirësi. Largimi nga mëkatet.Largimi nga vetëplqimi.Largimi nga nënçmimi […]

Continue Reading

SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!

SubhanAllah!E pabesuar për mushkonjën? Lexo se pari pastaj thuaj: I lartemadheruar qofte Allahu! Thotë Allahu”إِنَّ اللَّه لاَ يَسْتَحْيِي أَن يَضْرِبَ مَثَلاً مَّا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُواْ فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُواْ فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ الله بِهَذَا مَثَلاً يُضِلُّ بِهِ كَثِيراً وَيَهْدِي بِهِ كَثِيراً وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلاَّ الْفَاسِقِينَ All-llahu nuk […]

Continue Reading