Ku e ka vendin Gruaja ? INTERESANTE

Në këtë video hoxha ilustron me shembull poziten e gruas, për më tepër shikone këtë shkëputje më poshtë! Reagimi vjen pasi që u bë temë debati napër portale të ndryshme, deklarata e hoxhës Shefqet Krasniqi në lidhje me të drejtat dhe pozitën e femrës në shoqeri. Gjithashtu në këtë shkëputje hoxha fletë edhe për mjeshtrin […]

Continue Reading