Ku e ka vendin Gruaja ? INTERESANTE

SHKEPUTJE

Në këtë video hoxha ilustron me shembull poziten e gruas, për më tepër shikone këtë shkëputje më poshtë!
Reagimi vjen pasi që u bë temë debati napër portale të ndryshme, deklarata e hoxhës Shefqet Krasniqi në lidhje me të drejtat dhe pozitën e femrës në shoqeri.
Gjithashtu në këtë shkëputje hoxha fletë edhe për mjeshtrin e gruas në kuzhinë dhe prioritetet tjera që i posedonë ajo.

Dhe në fund të shkëputjes hoxha merr një shembull të një femre të suksesshme e cila ka projektuar njërën prej xhamiave që e ndërtojë Presidenti i Turqisë.