O banorë të xhenetit? Ata i përgjigjen…

TEMA TË NDRYSHME

“Allahu i thotë banorëve të xhenetit: O banorë të xhenetit? Ata i përgjigjen: Si urdhëro o Zoti Ynë? A jeni të kënaqur? Përgjigjen: Si mos të jemi të kënaqur, na ke dhënë atë që nuk ja ke dhënë asnjë prej krijesave të Tua!. Allahu thotë: Unë do ju jap më shumë se kaq!. Thonë: O Allah, a ka gjë tjetër më të mirë se kjo që jemi? Allahu i thotë: Do të zbres mbi ju kënaqësinë Time dhe nuk do të zemërohem kurrë ndaj jush”.